flag de 17 ani inner

galeria micii campioni

 

Sarbatoarea Invingatorilor editia a VII-a”- decembrie 2013

Si anul acesta, am sarbatorit inca un an de Micii Campioni, alaturi de prietenii nostri, cei mai mici dintre inotatori. A fost o competitie plina de veselie, fair-play si multi copii fericiti!

Bebelusi inotatori la Clubul Micii Campioni

Inca de la primele sedinte, bebelusii se simt in largul lor in mediul acvatic, educatia acvatica fiind prima activitate sportiva care poate fi practica la aceasta varsta, iar copiii sunt complet independenti, chiar inainte de a merge.

Sarbatoarea Invingatorilor – editia a VI-a- 2012

Concursul anual al Clubului Micii Campioni recompenseaza evolutia copiilor inscrisi in programele de educatie acvatica si marcheaza inca un an de educatie acvatica in Romania si totodata, inca un an de Micii Campioni.

10 ani de Micii Campioni

Anul acesta am aniversat 10 ani de Micii Campioni, 10 ani de nota 10 in care am facut si noi parte din cei care contribuie la cresterea si dezvoltarea armonioasa a nou-nascutilor si copiilor mici, oferind o alternativa la modalitatile clasice de crestere si ingrijire a copiilor, alternativa care le ofera acestora nenumarate beneficii atat fizice, cat si psihice si emotionale, pe tot parcursul vietii.

Ziua Copilului

De “Ziua copilului” Clubul Micii Campioni a fost asaltat de copii nu ca sa inoate si sa se distreze ca de obicei, ci pentru a se intalni cu totii la o minipetrecere.

Filip Stan – de la mic campion la mare campion

In urma programului desfasurat la Clubul Micii Campioni, de stimulare psihomotorie si activitate acvatica, micul nostru campion a continuat cursurile de inot la un club de profil si a devenit sportiv de performanta cu rezultate notabile la concursurile municipale si nationale. Pina in acest moment a cistigat 18 probe oficiale si un loc 2 din 19 posibile la grupele de virsta 7 ani si 8 ani. Filip este de departe unul dintre cei mai buni inotatori din tara la virsta lui.

4 luni si ½ – 12 luni

Aclimatizare – Educatie acvatica

1 an – 2 ani si ½

Educatie acvatica – Pregatire pentru initiere inot

2 ani si ½ – 4 ani

Initiere inot

Peste 4 ani

Initiere inot – Aprofundarea procedeelor de inot

separator to top
inner-blur
  • Dezvoltare armonioasa

    home-ico-2 Principiile educatiei acvatice sunt respectul pentru ritmul de dezvoltare al fiecarui copil in parte, dar si pentru capacitatile intelectuale si afective, nevoile si dorintele copilului.
separator to bottom

Adela si Dragos Stan, parintii lui Filip si Leon, multipli campioni municipali si nationali.

Pentru noi, beneficiile Metodei Sultana pot fi exprimate matematic pe hartie, in masura in care metoda a pus bazele psihomotorii ale unor timpi si performante remarcabile la concursuri nationale de natatie. Este apanajul unor parinti care inteleg secretul din spatele succesului mai departe de talent si munca sustinuta. Munca Georgetei Sultana a fost pasaportul copiilor nostri pentru gandire pozitiva, perseverenta, alegerei asumate si responsabile, fericire, succese neconditionate, fizic de invidiat. Acesti copii au deja inscris in ADN, secretul unei vieti mai bune.
Adela si Dragos Stan
parintii lui Filip si Leon, multipli campioni municipali si nationali.

Sanda Ladosi

Toti ne dorim copii sanatosi si miscarea inca de la o varsta frageda nu poate sa faca decat bine. Asa ca pentru ambii copii am ales sa o am aproape pe GETI, asa cum ii spunem noi. Si-a dezvoltat o echipa serioasa de profesionisti, ce contureaza personalitatile copiilor, incepand de acasa si apoi continuand in piscine speciala de la Micii Campioni. Cel mai bine ar fi sa incerci.
Sanda Ladosi

Irina Deleanu, presedinte Federatia Romana de Gimnastica Ritmica

Ai un nou membru in familie…? Vrei ca problemele si intrebarile tale sa dispara…? Cheam-o pe Mami Geti!
Irina Deleanu
presedinte Federatia Romana de Gimnastica Ritmica

dr. Daniela Taropa – Family Clinic

Georgeta Sultana a facut mai mult: a dezvoltat o metoda care s-a raspandit din ce in ce mai mult, folosind efectele benefice ale apei. Astfel, stimuland rexflexul de scafandru, bebelusul isi fortifica organismal devenind din zi in zi, mai sanatos. Ii multumim Getei Sultana pentru sanatatea copiilor nostril.
dr. Daniela Taropa
Family Clinic

Rita Muresan

Cred cu convingere ca relatia dintre fetele mele si apa, relatia foarte buna, este rodul acelor seri in care Geta le facea mai mult decat un masaj sau hidroterapie, le pregatea pentru viitor. De altfel, Rege si Glo sunt doua fete inalte, supple, gratioase, care iubesc apa. Iar totul i se datoreaza si minunatei Geta! Multumim Mami Geti!
Rita Muresan

Simona Balanescu – realizator TV

Inotul timpuriu creste increderea in sine si independent copilului, prin miscari libere executate in apa, lucru care nu este posibil pentru copilul mic cu aceeasi usurinta in mediul terestru. Apa devine acum, ca in burtica mamei, un mediu protector si stimulant pentru bebelus, in care miscarile se desfasoara fara prea multa dificultate, datorita gravitatiei inexistente. Cititi mai multe in Ghidul profesionistei Georgeta Sultana, de la care avem cu totii ce invata!
Simona Balanescu
realizator TV